USLUGE
Energetska obnova i
energetsko certificiranje

U današnjem svijetu, energetska učinkovitost je postala ključna stavka kako za obiteljske kuće, tako i za višestambene i poslovne objekte. Sve više ljudi prepoznaje važnost smanjenja potrošnje energije i negativnog utjecaja na okoliš.

Neophodni koraci prema
održivijoj budućnosti

Energetska obnova može značajno smanjiti račune za energiju. Energetskom obnovom ne samo da se postiže smanjena troškova grijanja nekretnine, već se povećava udobnost življenja, a i sama vrijednost nekretnine te očuvanje planete. Kroz sljedeće korake možete ostvariti značajne uštede u potrošnji.

  • Poboljšanje toplinske izolacije vanjske ovojnice objekta
  • Zamjenom stolarije
  • Primjenom naprednih tehnologija u sustavima grijanja, hlađenja
  • Pripreme tople vode

Višegodišnje iskustvo na području energetske obnove i energetskog certificiranja

Sudjelovali smo u brojnim projektima, donoseći stručnost i podršku investitorima prilikom prikupljanja dokumentacije za subvencije pri energetskoj obnovi. Naš tim stručnjaka posjedujeduboko znanje o najnovijim tehnologijama i najboljim praksama, osiguravajući vam visokokvalitetne usluge. Pored toga, naša suradnja s raznim klijentima nam je omogućila raznovrsno iskustvo u različitim vrstama objekata, od stambenih do komercijalnih. Bez obzira na veličinu projekta, možemo vam pružiti prilagođeno rešenje koje će odgovarati vašim potrebama i ciljevima.

Naši partneri

U suradnji s našim partnerima pružamo usluge iz djelokruga arhitektonske, strojarske, elektrotehničke i geodetske struke.

Postignite najbolje energetske rezultate

Mi smo vaš partner na tom putu. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli vaš put prema energetskoj učinkovitosti i snižavanju vaših troškova življenja.